Vrijdag 28 mei wordt in Alkmaar de derde talkshow van dit jaar gehouden in het kader van Urban Onderwijs. De talkshow draagt de titel ‘Gelijke kansen in Alkmaar’. GKA-ambassadeur Abdelkader Benali is presentator en gaat in gesprek met leerlingen, leraren, ouders en bestuurders over onderwijs, gelijke kansen daarin en lokale onderwijsprojecten.

Na een succesvolle eerste serie talkshows over gelijke kansen in het onderwijs, startte op  19 mei in Enschede een nieuwe achtdelige reeks. In samenwerking met gemeenten en onderwijs wordt  een podium gegeven aan diverse onderwijsinitiatieven en lokale voorbeelden van kansengelijkheid met als doel te inspireren en het gesprek te verdiepen. De talkshowreeks is tot stand gekomen met ondersteuning van de Gelijke Kansen Alliantie (GKA), een initiatief van het ministerie OCW.

Abdelkader Benali spreekt met lokale onderwijsprofessionals uit po, vo en het beroepsonderwijs. Hij praat ook met ouders, jongeren en andere partners. De talkshow komt voort uit het project Urban Onderwijs met ook de documentaire ‘Een wereld van verschil’ (die exclusief beschikbaar is op dagen van de talkshow), het online platform en het boek.

De talkshow begint om 15:30 uur. Gratis aanmelden gaat via urbanonderwijs.us2.list-manage.com.

 
Pin It
Bekeken: 1507x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/