Maandagavond heeft de politie van Alkmaar melding gekregen van een aanranding op de Helderseweg. Agenten gingen op zoek en er werd om 23:14 uur een oproep via Burgernet verspreid, met het verzoek om uit te kijken naar een man op een zwarte sportieve fiets met iets roods eraan. Hij droeg een grijze jas, en had een capuchon. Het mocht niet baten, de aanrander werd niet meer gevonden.

Het is alweer even geleden dat er berichten waren over een fietsende aanrander. In september en november waren er bij elkaar 23 meldingen. De man met de capuchon kreeg de bijnaam 'billenmepper'. Hij sloeg vooral op de Achtergeest, maar ook in Park Rekerhout en een keer op het fietspad langs de Hertog Aalbrechtweg en op de Herenweg in Sint Pancras. Begin januari er in korte tijd vier meldingen over een aanrander op een oude fiets met rode jas en capuchon. Deze sloeg toe op drie verschillende plekken in Alkmaar en één keer in Heiloo.

Wie meer weet van de aanranding op de Helderseweg kan de politie bereiken via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 1694x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/