'Finally Fiesta' was vorig jaar het eerste en ook enige festival in Alkmaar en ondanks de coronaregels was het een succes. Het driedaagse festival keert daarom deze zomer terug, al wordt het evenemententerrein aan de Olympiaweg verruild voor ijsbaan De Meent. De organisatie hoopt dat er op 6, 7 en 8 augustus minder regels gelden en er meer mensen mogen komen feestvieren.

Vorige zomer werd er voor het eerst sinds lange tijd gefeest, in shifts van vier uur met maximaal 250 bezoekers. Het was snikheet, maar dat mocht de pret niet drukken. Een jaar later is de primeur opnieuw voor het Alkmaarse festival.

"Eindelijk weer feest en wat zijn we eraan toe met zijn allen", zegt organisator Jos Mechielsen tegen mediapartner NH Nieuws over de tweede editie van het evenement. Deze keer binnen de muren van ijsbaan De Meent. "Zoals het er nu uitziet wordt het groter en met minder maatregelen."

Op vrijdag zijn er liveoptredens van artiesten en op zaterdag en zondag draaien er meerdere dj’s. Wie dat zijn, wordt de komende weken bekend gemaakt. Met deze nog geheime line-up begint volgende week wel alvast de kaartverkoop.
Pin It
Bekeken: 1971x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/