Op 8, 10, 16 en 18 juni organiseert Alkmaar Sport de Doortrappen 55+ Fiets4daagse. Elke dag wordt er tussen 09:00 en 10:00 uur vanaf een andere locatie in Alkmaar gestart aan een tocht van rond 35 kilometer, met onderweg een kopje koffie en wat lekkers. En elke dag is er een ander thema van het programma Doortrappen. Na afloop krijgen de deelnemers een medaille als aandenken.

Ouderen fietsen graag, en willen graag blijven fietsen, maar ze zijn vaak wat kwetsbaarder in het verkeer. Doortrappen heeft als doel ouderen zo lang mogelijk veilig te kunnen laten fietsen. Ook gemeente Alkmaar sloot zich bij het programma aan. Alkmaar Sport organiseert regelmatig activiteiten in kader van dit programma. De Fiets4daagse wordt samen met studenten van het Horizon College Sport & Bewegen georganiseerd.

De opstappunten zijn opvolgend de sportcomplexen Hoornse Vaart, De Meent, Oosterhout en tot slot het Olympiagebouw aan de Olympiaweg. Aanmelden voor 10 euro kan via alkmaarsport.nl/fiets4daagse. Mensen met elektrische fietsen zijn natuurlijk ook welkom.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl