Emile Roemer heeft dinsdagavond als voorzitter van de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord alvast afscheid genomen van 'zijn' brandweer. Roemer liet zich door de Alkmaarse kazerne rondleiden en mocht met directeur Krishna Taneja in het bakje van een hoogwerker de hoogte in voor een mooi uitzicht over de stad waar hij sinds 1 oktober over waakt.

Krishna Taneja, directeur van de Veiligheidsregio en brandweercommandant van de regio, bedankte Roemer voor zijn inzet en deed dat achteraf nog eens via Twitter: "Met grote betrokkenheid van zowel beroeps als vrijwilligers, op de boot, in de hoogte en terugkijkend op een bijzondere crisisperiode. Veel dank vast!"

Traditioneel is de (plaatsvervangend) burgemeester van de grootste gemeente in Noord-Holland Noord ook voorzitter van de Veiligheidsregio. Op 23 juni zal Roemer worden opgevolgd door Anja Schouten, nu nog politiechef van Eenheid Noord-Holland. (foto: Twitter @krishna_taneja)
Pin It
Bekeken: 1525x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/