De maatschappij van de toekomst vraagt om ander onderwijs dan hoe we in het verleden op school leerden. Maar het gaat ook om andere uitdagingen. Thema’s zoals milieu, globalisering en samenwerken zijn bepalend voor hoe de toekomst van onze wereld eruitziet. In deze podcastserie bevragen we onze bevlogen gasten wat zij hiervan vinden.

Onze gast is Anderson Farah, wellicht bekend van het ‘Vrij Zijn Theater.’ Anderson werd geboren in Brazilië en ontdekte snel zijn liefde voor theater. Ook ontfermde hij zich over een groep straatkinderen en besloot hen hiermee kennis te laten maken. Hij merkte hoe hij hun leven hiermee positief kon beïnvloeden: “Ik heb toen gemerkt dat ik een gave had. Mijn kick kwam niet door drugs, drank en rock & roll, maar door het ondersteunen van mensen. Ik wilde een verschil maken.’’

Dit is Onderwijs is iedere donderdag om zes uur te horen op Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op streekstadcentraal.nl, en is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en SAKS.
Pin It
Bekeken: 2509x
https://ee.itk.ac.id/data/