Woensdagavond op de A8 zag hij haar voor het eerst. Op de N246 lachten ze naar elkaar. Ze haalden elkaar daarna nog meermalen in en toen stonden ze naast elkaar bij de N508. Ze openden hun ramen. Hij vroeg haar nummer en zij riep het, maar de getallen ontglipten hem. Op Dumpert heeft hij een oproep gedaan. Dumpert helpt een handje, een  weginspecteur verspreidde het bericht via Twitter en wij helpen ook graag.

Zij reed hem op de A8 voorbij in haar blauwe Twingo en later op de N246 reed hij haar weer voorbij. "Ik keek naar je en jij keer naar mij. Ik lachte en jij lachte". Daarna haalden ze elkaar een paar keer in op de A9, reden ze door over de N242 en sloegen allebei af bij de Nollenweg (N508). Ze stonden voor de verkeerslichten naast hij elkaar. Hij moest linksaf, zij rechtsaf. Door open raampjes riep zij op zijn verzoek haar nummer. "Helaas gingen de lichten alweer snel op groen en waren het net iets teveel willekeurige nummers om te onthouden na een lange werkdag..."

Dumpert vraagt de Twingo-rijdster om te bellen naar het Dumpert-nummer 06-22443318. Inmiddels zijn ook Politie Heerhugowaard en de Facebookgroep 'Je bent Alkmaarder als...' bijgesprongen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl