Sinds 2015 coördineert Stichting L!NK de Alkmaarse editie van de Landelijke Buitenspeeldag. Na drie mooie jaren volgden twee jaren vol tegenslag. In 2019 was er noodweer en vorig jaar gooide corona roet in het eten. Dit jaar zou de Buitenspeeldag op 10 juni worden gehouden, maar er was nog teveel onzekerheid rond de coronaregels. Om Alkmaarse kinderen toch een mooie dag te laten beleven is deze verschoven naar woensdag 15 september.

"Inmiddels worden de contactpersonen van de locaties, die voorgaande jaren hebben meegedaan, benaderd om aan deze plaatselijke variant mee te doen. Dat zijn er al veel, maar er kunnen er nog wel wat bij!", vervolgt Dam. "Nieuwe initiatieven en nieuwe vrijwilligers - bij voorkeur uit het buitengebied - zijn altijd van harte welkom! Daarom vraagt L!NK iedereen die het leuk lijkt om op een nieuwe locatie een Buitenspeeldag te organiseren, zich voor 10 juli aan te melden. Enig draagvlak uit de buurt is daarbij wel noodzakelijk."

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en op de hoogte blijven via
facebook.com/BuitenspeleninAlkmaar. (foto: L!NK)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl