Een spinnetje heeft er dinsdagochtend voor gezorgd dat een automobiliste vol op een aanhanger reed op de Huiswaarderweg in Alkmaar. Op de aanhanger lagen stalen balken en platen, die diep de voorkant van haar auto binnendrongen. Ook de trekkende auto liep veel schade op. Een aantal betrokkenen zijn nagekeken, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Terwijl de vrouw richting de Huiswaarderbrug reed, kreeg ze last van een spinnetje. Ze wilde het beestje naar buiten te werken via een raam, maar merkte daardoor te laat op dat het verkeer voor haar langzaam reed. De klap tegen de aanhanger met staalplaten en balken zorgde voor grote schade aan haar auto. Ook de trekkende Volvo raakte zwaar beschadigd, doordat de stalen balken naar voren schoten. Bovendien werd de auto tegen een busje ervoor geduwd. Het busje liep daardoor lichte schade op.

Een berger heeft de auto's opgehaald. Vanwege de ravage en de hulpverlening, was de rechter rijbaan van de Huiswaarderweg enige tijd afgesloten voor verkeer.
Pin It
Bekeken: 3471x
https://ee.itk.ac.id/data/