Donderdagmiddag vond op de Huiswaarderweg in Alkmaar voor de tweede keer deze week een aanrijding plaats, waarbij de lading van een aanhanger een rol speelde. Een automobilist reed met twee vloerplaten op zijn aanhangwagen tussen de Schinkelwaard en de afslag Nolleweg, toen hij te laat remde voor een voorligger. Door de botsing kreeg hij van achteren nog eens een dreun van de betonnen vloerplaten.

Het ging om een 'ongeval materieel', maar een ambulance ging voor de zekerheid naar de plaats van het ongeval. Het is niet duidelijk waarom de bestuurder te laat remde. Stille getuige van de aanrijding zijn remsporen van zo'n 20 meter lang. Er was veel blikschade.

Dinsdag vond op de Huiswaarderweg ook al een ongeval plaats waarbij de lading van een aanhanger een rol speelde. Een vrouw werd afgeleid door een spinnetje en botste vol op een aanhanger met uitstekende stalen platen en balken. De balken boorden zich in haar motorblok en in de achterzijde van de trekkende auto. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. (foto's: Twitter @WIS_Albert)
Pin It
Bekeken: 1651x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/