Woensdag namiddag is een 71-jarige man aangevallen in het Geestmerambacht in Broek op Langedijk. De politie zoekt getuigen. De man maakte een wandeling door het recreatiegebied toen hij rond 17:40 uur, ter hoogte van het naaktstandje, uit het niets door een man werd aangevallen. De belager stompte en sloeg hem meermalen hard. Het slachtoffer moest vanwege zijn letsel naar het ziekenhuis worden gebracht.

De dader is een getinte man van 30 tot 35 jaar oud, met kort zwart haar en tatoeages in zijn nek en op een arm. Hij droeg een wit T-shirt en een zwart sportbroekje.

De politie is vooral op zoek naar de passant die de 71-jarige man na de mishandeling heeft geholpen. Hij is mogelijk een belangrijke getuige. De politie is bereikbaar via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Het zaaknummer is 2021133335.
Pin It
Bekeken: 2312x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/