Kaeskoppenstad gaat dit jaar toch door. Dat meldt de organisatie opgetogen op de eigen Facebookpagina. "In het weekend van 18 en 19 september 2021 verandert Alkmaar eindelijk weer in Kaeskoppenstad. We nemen je mee naar het einde van de zestiende eeuw, iets wat vorig jaar helaas niet mogelijk was. Maar één jaar langer broeden op de 13e (!) editie van Kaeskoppenstad heeft gezorgd voor mooie ideeën en groter enthousiasme dan ooit!"

Kaeskoppenstad stond aanvankelijk weer in juni gepland, maar vanwege de coronaregels werd het cultuurhistorische evenement uitgesteld. De hoop werd gevestigd op het najaar. De organisatie verwacht zo'n 15.000 bezoekers, een paar duizend minder dan normaal. Of er weer evenveel figuranten zijn is nog niet duidelijk, maar de organisatie denkt dat heel veel vrijwilligers graag (weer) mee willen doen.
Pin It
Bekeken: 2015x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/