Alkmaar Sport en L!NK Jongerenwerk organiseren deze zomervakantie een gevarieerd en gratis sportaanbod voor Alkmaarse jongeren. Zo is er in Park De Hout donderdagavond 29 juli Archery Tag en wordt in Sporthal De Oosterven in De Rijp op vrijdagmiddag 6 augustus Levend Stratego gespeeld.

Structureel beweegt 80 procent van de jongeren te weinig, en tijdens lockdown gaf 80 procent aan nog eens minder dan voorheen te bewegen. Bovendien wezen enquรชtes uit dat meer stress werd ervaren. Alkmaar Sport en L!NK willen positieve prikkels geven, na alle instructies om dingen niet te doen.

Nog een paar activiteiten: op vrijdagmiddag 30 juli is er Freestyle Voetbal op het grasveld bij het Noordeinde in Grootschermer en donderdagavond 12 en 19 augustus kan je meedoen met het Freerunnen in Park Oosterhout. Lekker chillen kan ook, in de Sportlounge. Die is zaterdag 31 juli en 7 augustus in De Hout en op 14 en 21 augustus in de Oosterhout.

Aanmelden is niet nodig, maar vol is vol. Het complete aanbod staat op alkmaaractief.nl.
Pin It
Bekeken: 1136x
https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-gacor-online/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://jdih.tarakankota.go.id/slot-online-gacor/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/