De Alkmaarse politie is nog steeds op zoek naar de doorrijders, die woensdagochtend 23 juni een oudere man aanreden op de Koelmalaan en daarna vluchtten. De man raakte gewond en moest naar het ziekenhuis. Inmiddels heeft de politie beelden vermoedelijk het duo op te zien is en doet een nieuwe getuigenoproep.

Rond 11:00 uur stak de 78-jarige man met zijn fiets aan de hand het zebrapad bij het Geert Groteplein over. Automobilisten stopten voor hem, maar plotseling kwam een scooterrijder met een passagier langs rijden. De man werd hard geschept en raakte gewond. De scooterrijder stopte, maar besloot toch snel door te rijden in de richting van de Vondelstraat.

De beelden zijn helaas onduidelijk. De scooter is lichtblauw met scherm voor en koffer achterop. De (jonge)mannen dragen allebei een lichtgekleurde helm en de passagier lijkt een blauw werk- of regenpak te dragen. Wie meer denkt te weten wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000, of vul een tipformulier in. Het zaaknummer is 2021128861.
Pin It
Bekeken: 1768x
https://ee.itk.ac.id/data/