Dinsdagochtend heeft rond 05:15 uur een insluiping plaatsgevonden aan de Pater Schiphorststraat in Alkmaar. De 28-jarige bewoner betrapte te dader, waarop hij en de ook aanwezige 26-jarige vrouw werden bedreigd.  Ze bleven ongedeerd, maar de insluiper ging met onbekende buit vandoor in hun auto. Die werd verlaten teruggevonden aan De Oude Werf in Heiloo.

De ingang van en appartementencomplex is afgezet voor onderzoek.  Verder wordt een buurtonderzoek gedaan en is  in de omgeving van plek waar de auto was gedumpt is naar sporen gezocht. Ook werd een oproep verspreid met het verzoek om naar de insluiper uit te kijken.

De dader is echter nog steeds niet gevonden. Het gaat om een donkere man met rastahaar. Hij droeg een zwarte jas met rood en zilver. Mogelijk handelde hij niet alleen.  Wie meer denkt te weten over de incidenten of hier mogelijk camerabeelden van heeft, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Het zaaknummer is 2021160806.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl