Dit jaar wordt Open Monumentendag gehouden in het weekend van 11 en 12 september. Het landelijke thema is dit jaar ‘Mijn monument is jouw monument’, een knipoog naar het Spaanse gezegde 'Mi casa es su casa'. Op de zaterdag zijn monumenten te bezichtigen in de Alkmaarse binnenstad en Oudorp, en op zondag in de Schermer en De Rijp.

Op de zaterdag zijn er weer Coole Kinderactiviteiten in de Grote Kerk. Kinderen van 4 tot 12 jaar zijn tussen 10:00 en 17:00 uur van harte welkom voor een leuk en leerzaam programma. Verder wordt er nog aan het activiteitenprogramma gewerkt.

Helaas blijven de monumenten waarvoor je normaal moet reserveren ook dit jaar gesloten. Daar staat tegenover dat je de monumenten die wel geopend zijn allemaal zonder reservering kunt bezoeken. Voor sommige molens geldt dat wel het erf maar niet de molen zelf toegankelijk is.

Hou erfgoedalkmaar.nl/openmonumentendag in de gaten voor updates.
Pin It
Bekeken: 1714x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/