Kaeskoppenstad wordt dit jaar niet meer opgebouwd in de Alkmaarse binnenstad. Het evenement stond gepland voor het weekend van 18 en 19 september. Het besluit maakt een einde aan maandenlange onzekerheid. Coronabeperkingen hingen al die tijd als donkere wolken boven het evenement, dat al was verplaatst van juni naar september.

"We richten nu al onze energie op de editie van juni 2022", stelt voorzitter Klaas Kirpensteijn van Stichting Kaeskoppenstad. "We hopen de vrijwilligers gemotiveerd te houden door in de winter nog iets gezamenlijks te organiseren. Meestal is het enthousiasme groot en hoeven we ons daar geen zorgen over te maken, maar het kan geen kwaad om het enthousiasme te voeden. Kaeskoppenstad drijft op de vrijwilligers. Die moet je koesteren."

In een podcast licht voorzitter Klaas Kirpensteijn het besluit toe om de editie van 2021 nu af te gelasten.
Pin It
Bekeken: 1755x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/