In Alkmaar zijn meerdere gebiedsteams actief. De teams, bestaande uit een aantal professionals op verschillende vlakken, werken in de gebieden samen met de inwoners om de betreffende wijken zo leefbaar en prettig mogelijk te houden. Het gebiedsteam Centrum heeft eind 2020 zorgen geuit over de grote hoeveelheid kappers- en telecomzaken die nauwelijks klanten lijken te hebben maar toch de deuren open kunnen houden.

Naar aanleiding van die bezorgdheid is een onderzoek ingesteld naar mogelijke criminaliteit en witwaspraktijken. De gemeente heeft voor dit onderzoek gebruikt gemaakt van de openbare bronnen van de Kamer van Koophandel en het kadaster. Uit dit eerste onderzoek is naar boven gekomen dat er bij de meeste kappers- en telecomzaken niets aan de hand lijkt. Wel is ook duidelijk geworden dat een aantal straten en panden verder onderzocht moeten worden. Op dit moment worden de resultaten nog verder uitgewerkt.
Pin It
Bekeken: 1925x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/