Zaterdagmiddag 30 oktober houdt Alkmaar Sport de oktobereditie van de RAADHUIS Pinksterun. Er is ook weer een Vampierun voor kinderen, want het is dan Halloween. "Het lijkt er ook op dat we binnen de geldende maatregelen een passend evenement voor de lange afstandslopers kunnen neerzetten. Niet met het feestje wat we gewend zijn, maar puur voor de lopers om een sportieve prestatie neer te zetten,” aldus coördinator Marlou Zuurbier.

“We zijn nog in overleg met de gemeente over de vergunning", vervolgt Marlou Om een goed georganiseerd geheel neer te zetten moeten we echter nu starten met de voorbereidingen. We zetten ons daar dan ook vol voor in en openen ook de inschrijvingen. Mocht er een kink in de kabel komen dan blijven de startbewijzen geldig voor het voorjaar van 2022 want dan staat in het Pinksterweekend zeker ook weer de Pinksterun op het programma.”

Bij de Pinksterun is er keuze uit een 5 kilometer vanaf 13:00 uur en een 10 kilometer vanaf 13:10. De start en finish vinden plaats bij Sportcomplex Vaart (Hoornseweg 28). Aanmelden is nu mogelijk via raadhuispinksterun.nl. Later op de dag zijn er een aantal Vampieruns: om 17:00 uur starten de kinderen tot en met 6 jaar van start, om 18:00 uur de kinderen van 7 tot en met 9 jaar en vanaf 19:00 uur de kids van 10 tot en met 12 jaar. Aanmelden kan via www.vampierun.nl.

 
Pin It