Zaterdag werd de tweede Colour Walk in Alkmaar gehouden. Het idee is overgewaaid uit Londen. Deze zomer wordt er elke laatste zaterdag van de maand een kleurrijke performance georganiseerd in Alkmaar. De organisatie vindt dat Nederland dringend kleur nodig heeft, en begint daarmee in Alkmaar. Bij de parade door Alkmaar sluiten steeds meer Alkmaarders zich aan.

Speciaal voor de augustus editie van de Colour Walk doneerde Mary Borsato, eigenaresse van bruidsmodeboetiek De Witte Markies een bruidsjurk. Deze jurk is onder handen genomen door kunstenares Helen Roeten. Het Amerikaanse model Emily Metalskin trok hem aan voor de Colour Walk.

Het idee voor de Colour Walk komt uit Londen. Daar is kunstenares Sue Kreitzman al enkele jaren organisator van Colour Walks op de Old Spitalfields Market. Vorig jaar februari was Helen Roeten te gast in Londen om deel te nemen aan de Colour Walk van Kreitzman. Daar ontstond het idee om dergelijke performances ook in Nederland te organiseren. De start van een Alkmaarse variant liet door corona op zich wachten tot de zomer van 2021.

Op de Facebookpagina van Alkmaar Centraal is een fotoreportage te vinden van de tweede editie.
Pin It
Bekeken: 1638x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/