Alkmaar City Cleanup, de grootste stadsschoonmaak van Nederland, komt er weer aan. Van maandag 13 tot en met zaterdag 18 september gaan inwoners alleen of in groepsverband zwerfvuil rapen, op het land en op het water. Vorig jaar waren er meer dan 20 acties en de hoop is dat het er dit jaar weer meer zijn. Mensen kunnen nieuwe acties aanmelden of zich aansluiten bij bestaande.

Love Not Waste is initiatiefnemer van de Alkmaar City Cleanup en probeert de krachten te bundelen van onder andere scholen, verenigingen, bedrijven en wijkcentra. Β Vanzelfsprekend zijn de bekende opruimers El Kombi Sup en de Plastic Politie van Buurthuis 't Ambacht sowieso weer van de partij.

Acties vinden of er eentje aanmelden kan via alkmaarcitycleanup.nl. Wie materialen nodig heeft voor een opruimactie kan die lenen van Stadswerk072.
Pin It
Bekeken: 1710x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/