Bovenmolen G aan de Molendijk in Schermerhorn maakt kans op een geldprijs € 75.000,-. De Schermer Molens Stichting heeft dit bedrag hard nodig om de tijdens harde wind gebroken rode te herstellen, evenals de schade die aan de kap, de bovenas en de nokbalk zijn ontstaan. We hebben jullie hulp nodig dus vroegen we ‘hulpmoeder Nancy’ uit Luizenmoeders (Bianca Krijgsman’s) en natuur en landschapskenner Arjan Postma om de actie als inwoners van onze mooie provincie te steunen.

 
Met een publiekscampagne roept de Schermer Molens Stichting zo veel mogelijk mensen op om op Bovenmolen G te stemmen. De campagne wordt gesteund door verschillende instanties én bekende inwoners uit de regio die de molens een warm hart toedragen. Zij maken mooie filmpjes met een oproep om op de molen te stemmen. De komende drie weken staan deze filmpjes o.a. op de social media kanalen van de Schermer Molens Stichting en op de nieuwspagina van www.museummolen.nl

of https://www.youtube.com/playlist?list=PLJ5NWdj0dyVmyWDHLQvuv1cvIb8stwHwZ
 
Burgemeester Anja Schouten was de eerste die op 8 september haar stem uitbracht voor Bovenmolen G. Museum-molenaar en bewoner van bovenmolen G, Fred Oudejans, nam natuurlijk een video-oproep op voor de restauratie van zijn ‘houten vrouw’. Ook Aldert Pilkes, voorzitter van de RvT van de Schermermolens Stichting maakte een video.

 
De Molenprijs is een samenwerking van de VriendenLoterij en de vereniging De Hollandse Molen. Om de prijs te winnen moeten zoveel mogelijk mensen stemmen op Bovenmolen G. De hoofdprijs is € 75.000,- en iedere stem levert sowieso één euro op.
 
Stemmen kan -per e-mailadres 1 keer- op de website www.molenprijs.nl/bovenmolenG. Dit kan tot 1 oktober 12.00 uur. De prijsuitreiking is op woensdag 13 oktober. Samen laten we Bovenmolen G weer draaien en stralen. 1 stem levert al 1,- euro op, dus klik mee voor molen G!
 
Voor mensen die minder met klikken of QR codes hebben is er ook de mogelijkheid om uw stem fysiek in te vullen bij de balie van de Museummolen van woensdag t/m zondag van 11:00 tot 16:00.

 
Stem voor 1 oktober via www.molenprijs.nl/bovenmolenG en maak meteen kans op een luxe Molen arrangement!

Pin It