Op 1 juli is de CoronaCheck-app in gebruik genomen. Met de QR-code in de app kan worden aangetoond dat je volledig gevaccineerd of de afgelopen 24 uur negatief getest bent. Of dat je eerder corona hebt gehad. Vanaf zaterdag is de check verplicht om binnen te komen bij horeca, musea, theaters, evenementenlocaties en professionele voetbalwedstrijden. Of om naar andere landen te reizen. Wie moeite heeft met de installatie of het gebruik van de app kan voor hulp terecht bij Bibliotheek Kennemerwaard.

De bibliotheken in Heerhugowaard centrum, Alkmaar centrum, Bergen, Castricum en in Egmond aan Zee bij PostaanZee hebben inloopspreekuren voor vragen over de CoronaCheck-app. De dagen en tijdstippen zijn te vinden op bknw.nl/agenda.

Bellen of mailen kan ook. Medewerkers zijn voor vragen bereikbaar via 072-5156644 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2409x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/