Stephanie Louwrier, brutaal podiumdier met rock-‘n-roll imago, stopte met drinken en maakte een voorstelling over onze behoeftes aan roes. "Ik had op een heel slechte manier een hele goede match met alcohol", bekent de rasartiest. 'Show must go on' is een muzikale, taboe doorbrekende, humoristische, sexy en persoonlijke one woman show die op 29 oktober te beleven is in het Alkmaarse theater De Vest.

Na haar succesvolle, persoonlijke en kwetsbare solo 'Revolutie van de mislukking' (2017-2018) maakt Stephanie opnieuw een productie bij Rudolphi Producties: Show must go on. Na de première in Theater Bellevue werd de voorstelling overladen met positieve recensies en ook het publiek was enthousiast over haar kwetsbare, herkenbare en overtuigende performance.

Wat doe je als op alles geproost moet worden en het feest der feesten aanbreekt? Stephanie besluit op dat moment te stoppen met drinken. Terwijl de rest van de wereld teruggrijpt naar het oude normaal, gaat Stephanie op zoek naar een nieuw normaal. In deze persoonlijke, uitzinnige en muzikale one woman show onderzoekt ze met een goede dosis zwarte humor hoe je het leven kan vieren met een colaatje in je hand, waarom we zo graag willen verdoven en of dat nou echt zo slecht is. In een arena waar alles kan gebeuren gaat Stephanie als een vechtmachine de strijd aan met haar verslavende talent om overal een feestje van te maken. Ze wordt bij haar optreden bijgestaan door muzikant Christiaan Verbeek.

De voorstelling begint om 20:30 uur. Kaarten kosten normaal 18,50 euro, maar Show must go on is een 'Vers van De Vest' show dus er zijn kortingen voor wie meteen voor vijf of tien van deze voorstellingen kaarten bestelt. Theater De Vest doet coronachecks bij de toegang. Meer op theaterdevest.nl.
Pin It