Woensdag 25 augustus heeft 's middags een woninginbraak plaatsgevonden aan de Noordervaart in Stompetoren. De bewoner verstoorde de twee inbrekers, waarna ze op de vlucht sloegen. Er zijn camerabeelden van de inbraak. Er zijn nog geen verdachten aangehouden. De politie publiceert een foto van de daders om het onderzoek vlot te trekken.

Rond 14:00 uur zag de bewoner via bewakingscamera’s dat twee onbekende mannen zich op zijn erf bevonden en besloot hen aan te spreken. Toen hij het tweetal aansprak gingen ze er vandoor in een kleine blauwe auto. Daarna zag de bewoner diverse braaksporen en dat er sieraden waren gestolen.

De inbreker op de voorgrond is 50 tot 70 jaar oud, licht getint, rond 2,00m lang en gespierd. Hij heeft zwart haar dat rondom opgeschoren is, maar bovenop langer en naar achteren gekamd. De man droeg een zwart trainingspack met een gele streep op beide schouders en zwarte schoenen. Hij heeft acne op zijn gezicht en tatoeages op beide handen en kuiten.

De inbreker op de achtergrond is 50 tot 70 jaar oud, rond 1,70m lang, heeft een normaal postuur en gemillimeterd grijs haar met inhammen. Hij draagt hetzelfde soort trainingspak als zijn handlanger.

Wie meer weet over de inbrekers wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of het tipformulier. Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Het zaaknummer is 2021177317.
Pin It