KunstNetTV bestaat 25 jaar en viert dit zondag 31 oktober met een uniek concert in het Alkmaarse theater De Vest. Het gratis toegankelijke concert wordt verzorgd door landelijk bekende artiesten uit de regio van Alkmaar: Daisy Correia, Kim de Boer, Simone Honijk en het duo Helen Botman & Peter van Vleuten.

Simone Honijk is gepokt en gemazeld in het Jazzrepertoire. Elke noot is raak, zonder virtuoos vertoon. Bij het optreden van Helen Botman & Peter van Vleuten zorgen voor intimiteit en passie met nummers en verhalen. Daisy Correia ontdekte vanuit haar familiegeschiedenis de fado; het Portugese levenslied waarin verdriet, melancholie, blijheid, weemoed en het leven zelf worden bezongen. Singer-songwriter Kim de Boer werd landelijk bekend door haar deelname aan de Voice of Holland en zal nummers uit haar eigen repertoire brengen.

Voices in Concert begint om 15:00 uur. Aanmelden gaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van je naam, telefoonnummer en het aantal personen. Vol = vol. Meer op kunstnet.tv.
Pin It