Politie Alkmaar heeft dinsdag 'onder verdachte omstandigheden' drie fietsen gevonden aan de Wognumsebuurt. De sloten van de fietsen waren geforceerd en bij controle bleek voor één van de tweewielers aangifte van diefstal te zijn gedaan. De andere fietsen zijn waarschijnlijk ook gestolen.

De politie probeert de eigenaren van de andere twee fietsen te achterhalen. Het gaat om een grijze Gazelle herenfiets, type Chamonix, en een grijs/zwarte Giant damesfiets, type Ultimo. De fietsen staan op het politiebureau aan het Mallegatsplein. Eigenaren kunnen contact opnemen met politie Alkmaar via 0900-8844. Het zaaknummer is 2021213277.

Een maand terug werden ook drie fietsen 'onder verdachte omstandigheden' gevonden aan de Wognumsebuurt. De fietsen stonden om een hoekje in de voormalige parkeergarage aan de straat. Aan een van de fietsen zat een stuk fietsenrek, afkomstig van een schuifrek op het station.
Pin It
Bekeken: 1896x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/