Buiten zag Jimmy (34) twee mannen over de Laat rennen, van wie één met een groot mes. Als hij gaat kijken, hoort hij hulpgeroep en vindt hij een van de mannen tussen de auto's op de stoep met een grote steekwond. Door de wond dicht te drukken heeft Jimmy waarschijnlijk het leven gered van het slachtoffer, dat hij uit de buurt kende.

"Dat was wel even schrikken, ja", vertelt Jimmy aan mediapartner NH Nieuws. Hij was gewoon aan het werk in coffeeshop Anytime toen de steekpartij voor de zaak plaatsvond. Hij zag de dader met 'een machete van 30 of 40 centimeter' op de scooter wegrijden en vond het slachtoffer dat hem riep: "Kom me helpen, ik ben gestoken!"

"Je moet drukken, je moet drukken!", had het slachtoffer geroepen tegen Jimmy. Dat deed hij dan ook tot de ambulance kwam. "Het was een flinke wond, ik kon z'n spieren zien zitten onder z'n oksel." Tijdens het drukken zakte het slachtoffer steeds meer weg. "Hij was veel bloed aan het verliezen, dat zei hij ook, 'ik voel mijn benen niet'", vertelt Jimmy.

Ook zou het slachtoffer aan Jimmy hebben gevraagd of die tegen zijn vrouw en kinderen wilde zeggen dat hij van ze hield. "Hij dacht zelf dat-ie dood zou gaan, en dat dacht ik toen ook. Maar gelukkig is hij buiten levensgevaar, heb ik gehoord."

Volgens Jimmy's oom, de baas van de coffeeshop, is z'n neefje een held."Dat kan, zo voelt het niet voor mij of zo", zegt Jimmy bescheiden. "Het kwam ook mede door hemzelf. Als hij niet geroepen had, had ik hem waarschijnlijk niet gezien daar tussen de auto's."
Pin It
Bekeken: 2674x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/