Een podcastserie met alleen maar positieve en optimistische mensen met een lang lontje te gast bij Milo Berlijn. In de podcast Lange Lonten staan mensen centraal die in deze crisis hun ‘cool’ bewaren, geduldig en met relativering hun werk blijven doen en anderen respectvol benaderen. Milo vraagt zijn gasten naar hun drijfveren en kijk op het leven.

Deze keer is Robby Bosdijk te gast. Robby is geboren en getogen in Heerhugowaard, echtgenoot van ondernemende en lieve vrouw Saskia en vader van drie kinderen. Hij werkt bij kinderopvang Babbels, het bedrijf van zijn vrouw, en houdt zich vooral bezig met de cijfers. Robby heeft medisch gezien een flink rugzakje. Hij heeft de ziekte van Crohn en dat zorgt al 30 jaar voor de nodige 'lows'. Zijn droom: Een mini wereldreis maken met het hele gezin als de jongste een jaar of 8 is, en weer een seizoen autoracen.

De lange Lont is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en TrainMark en is iedere woensdag via radio te horen om 06:00 uur en 18:00 uur.
Pin It