Zondag is tijdens een hulpverlening aan een auto met pech in Bergen een kat aangetroffen in een lade van een auto van de Wegenwacht. De te hulp geroepen Dierenambulance wist de chip uit te lezen, waarna het bleek te gaan om de kat Jovi die sinds vorige week woensdag al was vermist. Dat meldt de Dierenambulance Noord-Kennemerland woensdag op de eigen Facebookpagina.

De kat bleek gechipt. De Dierenambulance wist deze uit te lezen. De kat, 'een ontzettende lieverd' volgens de Dierenambulance, blijkt Jovi te heten en een thuis in Schagen te hebben. De kat was daar waarschijnlijk woensdag in de wegenwacht-auto van de ANWB gesprongen. Hij zocht daar waarschijnlijk een droog plekje tijdens een fikse regenbui.
Jovi was al sinds woensdag vermist, bleek nadat de Dierenambulance contact wist te leggen met het baasje: "Ze hadden zelfs al flyers opgehangen". De medewerkers hoorden dat Jovi net een zware operatie had ondergaan. De dierenarts had vlak daarvoor groen licht gegeven dat de kat weer naar buiten mocht.

"Voor een katje wat dus 3 dagen niet gegeten en gedronken had, was Jovi er goed aan toe," meldt de Dierenambulance op de Facebookpagina. De gelukkige baasjes haalden Jovi later op en bedankten iedereen voor de fijne afloop en het goede werk. Isabel heeft nog wel een moraal van het verhaal voor iedereen: "Laat je kat chippen, dan is de kans groter dat deze weer bij je kan terugkeren."
Pin It
Bekeken: 2273x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/