Gemeente Alkmaar laat onderzoek doen naar de horeca in de gemeente. De horeca en centrummanagers worden hierbij betrokken, en er is een korte enquête voor inwoners om aan te geven hoe zij de Alkmaarse horeca beleven. Zo kunnen de gemeente en horecabazen nog beter op wensen en behoeften inspelen. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Expertisecentrum Horeca.

In de online enquête wordt onder andere gevraagd wat men vindt van de Alkmaarse horeca, of een bepaalde soort wordt gemist en wat er beter kan. De vragenlijst is in het Nederlands en het Engels te vinden op startvragenlijst.nl/alkmaar. Invullen duurt 5 tot 10 minuten en kan tot 14 november.

Wethouder Pieter Dijkman: "Voor de versterking van het voorzieningenniveau is actueel inzicht in de horecabranche noodzakelijk. Het gaat om gerichte informatie over de wijze waarop het aanbod en de behoefte van inwoners en bezoekers nog beter op elkaar kunnen aansluiten. Alkmaar wil een aantrekkelijke stad zijn voor haar inwoners, ondernemers en bezoekers. Dit onderzoek helpt ons daarbij, voor nu en in de toekomst."

De gemeente, horecaondernemers en centrummanagers proberen de horecastructuur en benodigde acties in beeld te krijgen die nodig zijn om met name de binnenstad en Overstad toekomstbestendig, leefbaar en aantrekkelijk te kunnen houden voor ondernemers, bezoekers en bewoners. (foto: Pexels / Oleg Magni)
Pin It
Bekeken: 1853x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/