AZ en hoofdsponsor Afas gaan na 12 jaar uit elkaar. Dit betekent dat Alkmaarse profvoetbalclub de naam van het softwarebedrijf in 2022 niet meer op het shirt zal dragen en dat ook het stadion en de jeugdopleiding deze naam gaat verliezen. "Wij kijken terug op een geweldig partnership met een zeer inspirerende partij, die wij het allerbeste wensen in de toekomst”, laat AZ-directeur Robert Eenhoorn weten.

“In de afgelopen twaalf jaar hebben wij met AFAS veel meegemaakt en enorme stappen gezet, onder meer op het gebied van onze jeugdopleiding", aldus Eenhoorn. "We kwamen van ver, maar zij hebben de club door dik en dun gesteund. Dat AFAS ons nu de ruimte geeft een volgende stap te zetten, is wat dat betreft ook veelzeggend."

Afas werd in 2010 hoofdsponsor van AZ en verlengde twee keer de samenwerking. De sponsordeal had een waarde van 2 miljoen euro per jaar. Hoe het zit met een opvolger is nog niet bekend.
Pin It
Bekeken: 2099x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/