Dans-mime-theater-company TiNaNiNaNi organiseert zaterdag 13 en zondag 14 november 'De Alkmaarse Dansdagen' bij Fabrique Unique aan de Pettemerstraat. Met zorg heeft het gezelschap een gevarieerd programma samengesteld met dansvoorstellingen voor iedereen.

Zaterdag is er 's ochtends een voorstelling speciaal voor dreumesen vanaf 2 jaar oud. 's Middags volgen compacte urban dance voorstellingen met onder andere breakdance, tricking en duet, waarin diverse bewegingen uit de dans en vechtsporten als capoeira versmelten. De middag wordt afgesloten met een open jam voor iedereen. Het avondprogramma bestaat uit twee moderne dans- en performanceshows.

Op zondagmiddag zijn er twee programma's achter elkaar, met een mix van hedendaagse korte dansvoorstellingen. Er is een dansperformance met spoken word, beeld en geluid die je verbindt met jezelf door bewustzijn van je eigen adem. Verder is het aanbod divers, van een optreden door afgestudeerde dansers, tot een duet van twee oudere dansers in de zeventig. Lazy Susan & Co sluiten de zondag af.

Er zijn losse kaartjes, passe partouts en groepskorting vanaf tien tickets. Meer informatie op dealkmaarsedansdagen.nl, maar check ook sociale media.
Pin It