Een 21-jarige Alkmaarder en een 20-jarige jongeman uit Someren zijn in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden op het terrein van een transportbedrijf in Waalwijk. Het tweetal is ingesloten voor verder onderzoek.

Net na middernacht betrapte een beveiliger iemand die zeer waarschijnlijk niet op het terrein hoorde te zijn. De man verstopte zich ergens tussen de tientallen vrachtwagens. De beveiliger belde de politie, die inclusief hondengeleider snel ter plaatse was. De agent met de hond riep luid dat aanwezigen op het terrein zich kenbaar moesten maken, anders liet hij de hond los. Daarop kwamen twee jongemannen tevoorschijn en konden worden aangehouden.

Later bleek dat er een gat in het hek was geknipt en er meerdere afdekzeilen van vrachtwagens waren opengesneden. Of er iets was weggenomen is nog niet duidelijk.
Pin It
Bekeken: 1748x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/