De miljonair Peter Gillis, die bekend is geworden door een reality televisieprogramma op SBS6, was donderdagmiddag in Alkmaar en Heerhugowaard. Bij Readshop De Mare in het Alkmaarse winkelcentrum De Mare signeerde hij zijn nieuwe boek ‘Massa is Kassa’. Na de signeersessie in Alkmaar bracht de limousine Gillis naar winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard, waar het signeren verder ging bij de Bruna.

De succesvolle ondernemer in vakantieparken startte in 1986 zijn onderneming en inmiddels heeft zijn bedrijf Oostappen Vakantieparken een flink marktaandeel in de Benelux. Bij een groot publiek is hij inmiddels populair door de SBS6-realityserie ‘Familie Gillis: Massa is kassa’.

Vorige week werd zijn zoon Mark Gillis zwaar mishandeld bij een woningoverval in het Brabantse Ommel. Gillis werd ‘s nachts door drie mannen overmeesterd toen hij bij zijn chalet op een vakantiepark arriveerde. De zoon herstelt nu van die overval. (foto's: Marco Schilpp)


Pin It
Bekeken: 2645x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/