Ronald van Veen is tijdens de algemene ledenvergadering van de ChristenUnie Alkmaar verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. De 36-jarige Alkmaarder is verheugd over zijn aanwijzing: "Ik vind het een voorrecht om opnieuw de Alkmaarse ChristenUnie lijst te mogen aanvoeren."

Ronald van Veen is sinds 2018 fractievoorzitter van de ChristenUnie. In zijn eentje representeert hij de CU in de gemeenteraad. Daarnaast is hij echtgenoot, vader van drie kinderen en capaciteitsmanager bij Vattenfall.

"Ik wil mij inzetten voor de bouw van veel meer sociale woningen, voor goede zorg voor jong en oud en een veilige leefomgeving waarin niemand tussen wal en schip geraakt", laat Van Veen weten. "Ik kan niet wachten om samen met een geweldig team aan de slag te gaan in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen en de raadsperiode daarna. Om samen Alkmaar mooier, rechtvaardiger en duurzamer te maken."
Pin It
Bekeken: 2189x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/