In de nacht van zaterdag op zondag is op de Zuidtangent in Heerhugowaard een auto tegen een boom gereden. De twee inzittenden raakten hierbij ernstig gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 00:45 uur ter hoogte van het Stationsplein. Eerst raakte de auto de stoep van de middenberm. De auto kwam daarna tegen de boom tot stilstand. Meerdere hulpdiensten waaronder de traumahelikopter, kwamen naar de plaats van het ongeval om hulp te verlenen.

De brandweer werd ook gealarmeerd, omdat er mogelijk een reanimatie zou zijn. Een van de inzittenden vloog uit de auto tijdens het ongeluk. De slachtoffers, twee mannen van 31 en 26 jaar oud uit Alkmaar, zijn met ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie onderzoekt de toedracht en komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben rond 00.50 uur in de omgeving van het Stationsplein, of mogelijk andere informatie hebben. De politie is bereikbaar via 0900-8844. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. (foto: Inter Visual Studio)
Pin It
Bekeken: 4495x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/