Ook tijdens de kerstvakantie organiseert Stichting Sport-Z weer 'VakantiePRET'. Deze sportieve activiteit voor kinderen en jongeren met een beperking wordt dinsdagochtend 28 december gehouden in het Alkmaarse sportcomplex De Meent. Naast de instuif met luchtkussens en spelletjes, staan er clinics freerunnen en NERF op het programma.

Sport-Z vindt dat iedereen moet kunnen sporten en bewegen. Dankzij een bijdrage uit het Alkmaarse Sportakkoord organiseert de organisatie daarom een leuke vakantiesportdag voor kinderen en jeugd, waar plezier en succeservaring voorop staan. Een specifieke leeftijdsgroep wordt niet gegeven.

VakantiePRET duurt van 10:00 tot 12:30 uur. Deelname kost 5 euro per persoon contant, van tevoren aanmelden gaat via sport-z.org/vakantiepret. Ouders en verzorgers kunnen erbij zijn, als dit van toegevoegde waarde is voor de deelnemer. (foto: Sport-Z)
Pin It
Bekeken: 2162x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/