Na anderhalf jaar contact via Zoom is de Alkmaarse vocal group Close-Up er wel klaar mee. De koorleden willen weer samen zingen, mensen raken, bij elkaar en hun publiek zijn. Juist in deze lastige tijden kan muziek verbinden. En dat is precies wat dit koor gaat doen met het concert ‘Uitgezoomd…en nu Close-Up!’. De zanggroep geeft onder andere twee optredens op zondag 12 december in de Doopsgezinde Kerk van Alkmaar.

Close-Up bestaat  uit negen zangers en twaalf zangeressen, verdeeld over de acht stemgroepen. Sjoerd Jansen is de dirigent en Bram van Oers de regisseur. De koorleden delen hun passie met elkaar: a capella eigentijdse close harmony arrangementen zingen op hoog niveau. Ze zingen graag werk van Eleanor Rigby en 'Gee! Mine or Mozart', ballads, jazz- en cabaretnummers.

De optredens in de kerk aan de Koningsweg zijn om 14:00 en 15:45 uur. Kaarten kosten 10 euro. Bestellen en meer informatie, bijvoorbeeld over de coronaregels, via vocalgroupcloseup.nl.
Pin It
Bekeken: 2161x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/