De maatschappij van de toekomst vraagt om ander onderwijs dan hoe we in het verleden op school leerden. Maar het gaat ook om andere uitdagingen. Thema’s zoals milieu, globalisering en samenwerken zijn bepalend voor hoe de toekomst van onze wereld eruitziet. In deze podcastserie vragen Laura Metsch en Igor Verettas de gasten wat zij hiervan vinden.

Vandaag is Ron Lengers te gast. Hij is jeugdcoördinator bij de politie Alkmaar en heeft veel contact met jongeren, ouders en medewerkers van middelbare scholen. Ze gaan ervoor om maatwerk te bieden voor iedere jongere om te ontdekken wat deze nodig heeft om verder te kunnen. Hierin is contact met het netwerk en leefgebieden van groot belang.

Dit is Onderwijs is iedere donderdag om 19:00 uur te horen op Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op streekstadcentraal.nl, en is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en SAKS.
Pin It
Bekeken: 3110x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/