Zoals gewoonlijk haalt Stadswerk072 na oud en nieuw weer kerstbomen op in gemeente Alkmaar. Normaal kunnen kinderen daarbij een zakcentje verdienen door kerstbomen bij elkaar te slepen, maar vorig jaar werd deze actie achterwege gelaten. Dit om het samenkomen van mensen te beperken. Ook dit jaar gaat de actie volgens het principe 'kwarretje voor een sparretje' niet door. "Helaas is het nu niet verantwoord", aldus Stadswerk.

De inzameling begint op maandag 3 januari in de binnenstad, Spoorbuurt, Bergerhof en op de Beverkoog. Daarna zijn elke werkdag andere delen van de gemeente aan de beurt. Woensdag 12 januari wordt afgerond bij het Oranjepark, Cranenbroek, De Hoef en Daalmeer-Zuidwest. Inwoners zonder rolemmers kunnen de kerstboom neerleggen bij de dichtstbijzijnde ondergrondse container.

Meer informatie op stadswerk072.nl.
Pin It
Bekeken: 1859x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/