In de nacht van vrijdag op zaterdag stonden twee auto's in brand op De Wieken in Oudorp. De brandweer werd rond 01:45 uur gealarmeerd. Bij aankomst was al snel duidelijk dat de brandende Fiat 500 niet meer te redden was. Die brandde volledig uit. Ook de Renault die er naast stond gaat de weg niet meer op. De Fiat was gestolen. Beide auto's zijn door de brand totaal verwoest.

De laatste tijd was het weer wat rustiger met autobranden in de regio Alkmaar, vertelt de woordvoerder van de politie aan mediapartner NH Nieuws. "De laatste autobrand was begin november, in Heerhugowaard."

De autobrand in Oudorp in de wijk De Wieken werd in de kerstnacht door de brandweer geblust. "Het voertuig is volledig uitgebrand, ook heeft een voertuig dat in de buurt stond schade opgelopen", aldus de woordvoerder.

De auto was bij de politie als gestolen opgegeven en daarom gaat de politie ook uit van brandstichting. "Wij moeten natuurlijk altijd onderzoek doen naar de oorzaak van de brand, het kan mogelijk gaan om een technische oorzaak. Maar we gaan er meer dan vermoedelijk van uit dat het gaat om brandstichting."

De politie doet op dit moment verder onderzoek naar de oorzaak van de brand en is op zoek naar getuigen.
Pin It
Bekeken: 2134x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/