Woensdagochtend ging er iets mis op het parkeerterrein bij winkelcentrum 't Loo in Heiloo. Een echtpaar wilde hier hun auto parkeren, maar in plaats van de rem, werd het gaspedaal op het verkeerde moment ingedrukt. De auto belandde daardoor op een betonnen paaltje in de bosschages.

De hulp werd ingeroepen van een berger die een kraan had op zijn autoambulance. Met behulp van de kraan kon de auto weer worden opgetild en teruggezet op het parkeerterrein. Motorisch bleek er geen schade te zijn aan de auto, wel waren enkele bodemplaten onder de motor verwrongen. Het echtpaar kon echter zelf de auto weer meenemen en zelf een afspraak maken bij de garage voor het herstel.

De berging van de verkeerd geparkeerde auto trok bij het Heilooër winkelcentrum een hoop bekijks van passanten en het winkelend publiek.
Pin It
Bekeken: 2212x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/