Burgemeester Anja Schouten wenst alle inwoners van Alkmaar een gelukkig nieuwjaar. "Een waarin ik u een goede gezondheid en voorspoed wens en hoop u weer te mogen ontmoeten. Op welke manier, binnen welke maatregelen dan ook."

"Samen met de politie en de brandweer kunnen we terugkijken op een relatief rustig verlopen viering van Oud & Nieuw", vervolgt Schouten. "Dit is zeker te danken aan een goede voorbereiding en samenwerking van vele partijen, waaronder ook vaak inwoners. Daar ben ik dankbaar voor."

"Wel ben ik geschrokken van de brand begin van de avond aan de Rechtestraat in De Rijp. Vanmorgen ben ik er even geweest om de bewoners een hart onder de riem te steken. Gelukkig is er snel geblust en werd erger voorkomen. Dit geeft eens te meer aan hoe belangrijk onze hulpverleners zijn. Mijn waardering dan ook voor ieders inzet gisteravond. Dat maakt mij trots". Op oudjaarsdag was de burgemeester met wethouder Elly Konijn nog bij een aantal hulpverleningsinstanties langs gegaan met wat lekkers.

"En nu met de blik hoopvol vooruit. Op naar een goed, veilig en gezond 2022", besluit burgemeester Schouten. (foto: JJFoto)
Pin It