Anja Schouten is genomineerd voor de Vrouw in de Media Awards 2021. De Alkmaarse burgemeester en oud-politiekorpschef spreekt zelf van een "mooie line-up van nationale en regionale kandidaten", waar ze zelf tussen staat. Publiek kan tot 28 februari stemmen via vidm.nl op de genomineerden. De regionale prijzen zijn pure publieksprijzen, de drie vrouwen die nationaal de meeste stemmen vergaren worden nog door een jury onder de loep genomen.

De VIDM Awards zijn bedoeld voor experts die er bovenuit springen wat betreft zichtbaarheid in de media, met betrekking tot actuele thema's die de boventoon voerden. De eerste nationale award in 2009 ging naar Nelie Kroes. Daarna volgden onder andere Femke Halsema (politiek), Anky van Grunsven, Daphne Schippers (sport) en als laatste Marieke Blom (hoofdeconoom ING).

Begin februari worden de winnaressen bekend gemaakt. (foto: JJFoto)
Pin It
Bekeken: 1876x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/