De politie van Alkmaar heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 18-jarige automobilist bekeurd omdat hij met een blauw zwaailicht reed. Dergelijke lichten mogen alleen gebruikt worden door hulpdiensten en aangewezen diensten zoals Rijkswaterstaat en het Rode Kruis. De blauwe lamp is dan ook in beslag genomen.

Agenten zagen een auto met hoge snelheid rijden op de A9 en opeens zette de bestuurder een blauw zwaailicht op het dak. Dat had het gewenste effect: andere weggebruikers maakten ruimte. Bij controle van het voertuig bleek het om niet-geoorloofd gebruik te gaan.

De bestuurder werd uiteindelijk op de Huiswaarderweg langs de kant gezet. Toen werd duidelijk dat het ging om een 18-jarige jongen uit Den Helder, die net drie maanden zijn rijbewijs had.
Pin It
Bekeken: 2235x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/