Stichting Present Alkmaar kan tevreden terugkijken op een succesvol 2021. Bij elkaar hebben 1.381 mensen in Alkmaar en omgeving hulp via de stichting gekregen. Bij elkaar besteedden 549 vrijwilligers 3.398 uren aan 185 mooie initiatieven. "We willen alle vrijwilligers hartelijk danken voor hun inzet! Zonder hen waren deze projecten niet mogelijk geweest. Zij hebben klaargestaan om onze stadsgenoten in Alkmaar en omgeving te helpen."

De stichting heeft vooral vrijwilligers ingezet bij klus- en tuinprojecten en bij sociale initiatieven. Daarbij kan de stichting met regelmaat regelen op steun vanuit scholen, bedrijven, kerken en verenigingen. Onlangs waren vrijwilligers van Stichting Present samen met een aantal van Stichting Struikroven nog actief in de Alkmaarse Bloemwijk. Ze hebben drie aanhangwagens vol planten en struiken meegenomen, die anders verloren zouden zijn gegaan. Het groen krijgt een tweede leven te geven bij andere mensen in de omgeving.

De nieuwe bestuursvoorzitter Liesbeth van Gool is blij met de groei die de stichting doormaakt.  "Aan die ontwikkeling wil ik mijn bijdrage leveren door samen met de andere bestuursleden juiste voorwaarden te scheppen voor onze harde werkers op kantoor en in het veld. Zij hebben de zekerheid nodig dat wat zij opbouwen ook vrucht zal dragen. Ik doe dat met plezier."
Pin It
Bekeken: 1755x
https://ee.itk.ac.id/data/