Woensdag 9 februari wordt de Onderwijsprijs Noord-Holland uitgereikt en een van de zes kanshebbers is een team leerlingen van PCC Oosterhout in Alkmaar. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in het 'Taets Art and Event Park' in Zaandam presenteren de teams hun project tegenover een jury. Het team dat tot winnaar wordt uitgeroepen pakt niet alleen de provinciale prijs, maar gaat ook door naar de landelijke finale.

Het team van PCC Oosterhout werkt samen met hbo'ers en het bedrijfsleven samen in het keuzedeel ‘Duurzaamheid’ aan een innovatieve kart. Tijdens het ontwerpen en bouwen van deze Green Power Cart komen de leerlingen in aanraking met voor hen nieuwe technieken, zoals elektrische transmissies in de auto-industrie.

Met de Onderwijsprijzen wil stichting Nationale Onderwijsweek het veelzijdige onderwijs in Nederlandse in de spotlight zetten, en laten zien met hoeveel inzet en enthousiasme er wordt gewerkt. De landelijke finale is in maart.
Pin It
Bekeken: 1802x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/