Alkmaar Centraal

Zaterdag had Heren 1 van DAW, net als het damesteam, Watervlo op bezoek. De poloërs uit Vleuten-De Meern zijn de tweede seizoenshelft ongeslagen en klommen zo naar de gedeeld 1e plaats. De Alkmaarders kwamen in het eerste kwart met 0-5 achter en konden het gat daarna niet goed meer dichten. Uiteindelijk werd het 12-14.

Watervlo begon voortvarend. Al na twee seconden kon de eerste overtalsituatie worden uitgespeeld en benut. DAW had moeite met de druk van Watervlo en kon daardoor niet goed opbouwen. De score liep op tot 0-5 voordat DAW iets terug kon doen. Pas eind 1e kwart kon de thuisploeg zelf scoren.

In de tweede periode kon DAW beter partij bieden en kwam sterk terug tot 4-5, maar voor het einde kon Watervlo nog een doelpunt maken. Watervlo kon de voorsprong van twee punten vasthouden en zelfs uitbreiden in de derde periode naar 7-11. In de laatste periode kon DAW de tegenstander nog een beetje zenuwachtig maken, maar het moest uiteindelijk genoegen nemen met een eindstand van 12-14. Topscoorder was DAW'er Leon Hoekman met 5 doelpunten.

DAW zakt een plekje in de 3e Bondsklasse B, maar heeft nog kansen die 7e plek terug te pakken. 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl