Alkmaar Centraal

Bij de nieuwbouw van de brede school De Pauw in Graft-De Rijp is het hoogste punt bereikt. Vrijdag stonden wethouder Onderwijs Elly Konijn, bouwbedrijf Friso, architectenbureau Breddel en de toekomstige gebruikers daar feestelijk bij stil. De brede school wordt in oktober 2015 in gebruik genomen.

In deze nieuwe brede school worden de o.b.s. De Tweemaster, de RK-basisscholen De Baanbreker en St. Jozefschool samen met peuterspeelzaal, kinderopvang, een bibliotheek en een centrum voor Jeugd en Gezin ondergebracht.

Wethouder Elly Konijn: “Brede school De Pauw wordt een prachtige multifunctionele voorziening gericht op de ontwikkeling en opvoeding voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Een aanwinst voor de omliggende dorpskernen”.

De Pauw is een project uit het programma ‘Vitaal Graft-De Rijp’. Andere projecten zijn inmiddels gerealiseerd, zoals het gezondheidscentrum op het Wollandje, of zijn nog in voorbereiding zoals de nieuwe woonwijk De Pauw en de herbestemming van de vrijkomende schoollocaties. (foto: Jan Jong)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl